دسته‌ها
سلامت عمومی

برای کاهش اسید معده و کم کردن و درمان اسید معده زیاد چه کنیم ؟ چه بخوریم ؟

برای کاهش اسید معده و کم کردن آن چه بخوریم ؟ جلوگیری از ریفلاکس ؟ چه بکنیم ؟ چی بخوریم ؟ چیکار کنیم ؟ چه تغذیه ای داشته باشیم ؟ چه غذایی بخوریم ؟ چه میوه ای بخوریم ؟

یک پاسخ به «برای کاهش اسید معده و کم کردن و درمان اسید معده زیاد چه کنیم ؟ چه بخوریم ؟»

برای کاهش اسید معده چه کنیم ؟ چیکار کنیم ؟ برای کم کردن اسید معده ، درمان اسید معده زیاد ، چی بخوریم ؟ چه بخوریم ؟ چه کاری انجام دهیم ؟ باید انجام داد ؟ رعایت کرد ؟ چه غذایی بخوریم ؟ میوه ای

5 ماده غذایی برای جلوگیری از علائم رفلاکس و اسید معده ، برای کاهش و کم کردن و درمان اسیده معده زیاد ( کاهش رفلاکس یا اسید معده )

 

سوزش سر معده بیماری است که بسیاری از افراد حداقل یک بار در طول زندگی خود تجربه می کنند. فراتر از یک مزاحمت جزئی ، این احساس سوزش ناخوشایند می تواند گاهی  حتی به گلوی شما برسد و طعم تلخ ناخوشایندی را برای شما ایجاد کند. درد ناشی از سوزش معده ممکن است از خفیف تا شدید باشد که گاهی اوقات آن را با درد سکته قلبی اشتباه می گیرند.

سوزش سر معده علائم ریفلاکس با بازگشت اسید است و هنگامی اتفاق می افتد که اسید معده به درون مری شما برگردد – لوله ای که گلو و معده را به هم متصل می کند. در بعضی موارد ، ریفلاکس اسید به بیماری ریفلاکس معده (GERD) یا شکل جدی تر ریفلاکس تبدیل می شود. علائم رایج GERD شامل سوزش سر دل مکرر ، سرفه ، خس خس سینه ، درد قفسه سینه و  حتی استفراغ خونی – به ویژه در شب است.

در حالی که امروزه داروهای بدون نیاز به نسخه زیادی برای کاهش اسید معده در دسترس هستند ، تغییر در شیوه زندگی گاهی می تواند به کسانی که فقط ریفلاکس اسید گاه به گاه دارند کمک کند. کلینیک مایو توصیه می کند برای کم کردن و کاهش اسید معده ، وزن اضافی خود را کاهش دهید ، وعده های غذایی کمتری بخورید و از مصرف الکل و نیکوتین خودداری کنید. اما اصلاحات در غذاهایی که مصرف می کنید همچنین می تواند به کاهش علائم کمک کند.

در اینجا مقاله پنج ماده غذایی را بررسی می کنیم که به کاهش اسید معده و درمان رفلاکس یا ریفلاکس کمک می کنند.

برای کاهش و کم کردن و درمان اسید معده ، چه بخوریم ؟ چه کنیم ؟ چه تغذیه ای داشته باشیم ؟

1 – موز :

این میوه با اسید کم می تواند با پوشاندن قسمت تحریک شده مری ، ناراحتی و سوزش معده افرادی که دچار ریفلاکس اسید هستند را کم کند. موز به دلیل داشتن فیبر بالا ، همچنین می تواند به تقویت سیستم هضم بدن شما کمک کند – که می تواند سوء هاضمه را درمان کند. یکی از فیبرهای محلول موجود در موز ، پکتین است که به حرکت محتوای معده از طریق دستگاه گوارش کمک می کند. و این چیز خوبی است – زیرا غذایی که می چسبد فقط به تولید اسید ادامه می دهد.

2 –  خربزه ، هندوانه و میوه هایی مانند آن :

این نوع میوه ها بسیار قلیایی هستند. و منبع خوبی از منیزیم هستند که در بسیاری از داروها برای ریفلاکس اسید یافت می شود. بعلاوه ، PH خربزه 6.1 است که باعث می شود میزان اسید آنها ملایم باشد. به خصوص طالبی و خربزه شیرین خوب است.

3 – بلغور جو دوسر :

 مانند سایر غذاهای پر فیبر ، بلغور جو دو سر نیز می تواند به شما در جلوگیری از علائم ریفلاکس اسید کمک کند. فیبر نه تنها باعث سلامت روده می شود ، بلکه یبوست را نیز کاهش می دهد و باعث می شود تا مدتی طولانی پس از خوردن آن احساس سیری کنید. و مطمئناً ، وقتی احساس سیری می کنید ، احتمالا کمتر پر خوری خواهید کرد و بنابراین احتمال برگشت غذا و ریفلاکس کمتر می شود. از آرد جو دوسر خود با شیر کم چرب یا بادام لذت ببرید ، زیرا هر دو کم چرب و بسیار قلیایی هستند.

4 – ماست :

مانند موز ، ماست اثر تسکین دهنده دارد که به شما کمک می کند تا ناراحتی معده را از بین ببرید. همچنین حاوی پروبیوتیک ها ، نوعی باکتری خوب در دستگاه گوارش است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. از آنجایی که ماست همچنین یک منبع سرشار از پروتئین است ، توانایی معده شما را در هضم مناسب غذا بهبود می بخشد. با افزودن کمی زنجبیل ، که می تواند به عنوان یک ضد التهاب در بدن شما عمل کند ، م می توانید حتی اثر گذاری ماست را بیشتر کنید.

5 – سبزیجات سبز رنگ :

 اگر سبزیجات سبز رنگ را دوست دارید و ریفلاکس اسید نیز دارید ، خوش شانس هستید. مارچوبه ، اسفناج ، کلم پیچ و کلم بروکلی همگی بسیار قلیایی هستند ، به این معنی که برای معده و سیستم گوارش شما مفید هستند. سبزیجات از نظر طبیعی کم چرب و کم قند هستند ، از این رو به کاهش اسید معده و درمان ریفلاکس و اسید معده کمک می کنند.

مشاهده یک مقاله در خصوص جلوگیری از سرطان پانکراس یا لوزالمعده

توجه داشته باشید در مورد اینکه چه نوع غذاهایی باید در رژیم شما باشند ، با پزشک خود نیز مشورت کنید. بعضی از غذاها ممکن است به کاهش علائم در یک فرد کمک کنند اما در شخص دیگر باعث تشدید آنها شود. مطمئن شوید که با دکتر خود مشورت می کنید تا یک برنامه غذایی مناسب برای شما ارائه دهد.

منبع : https://www.aarp.org/health/conditions-treatments/info-2017/foods-help-acid-reflux-fd.h

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *